geef darmkanker geen kans

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • dinsdag 9 oktober 2018 20u00 - 22u00
parochiezaal de drie gezusters zepperen - ZEPPEREN DORP zn, 3800 ZEPPEREN
Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de WHO de ?ideale ziekte? om vroegtijdig op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing méér dan 90%.
Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de WHO de “ideale ziekte” om vroegtijdig op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing méér dan 90%. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp. De mythes en misverstanden over bv. het darmonderzoek zijn nog wijd verspreid.
Onder de titel van de lezing “Geef darmkanker geen kans” geeft Dr. Luc Colemont tijdens zijn presentatie steeds een antwoord op volgende vragen:
1. Waarom darmkanker vroegtijdig opsporen?
2. Wanneer darmkanker vroegtijdig opsporen?
3. Bij wie darmkanker vroegtijdig opsporen?
4. Hoe darmkanker vroegtijdig opsporen?
Op deze en vele andere vragen geeft Dr. Colemont een duidelijk en helder antwoord in “mensentaal”. Een boeiende uiteenzetting, met een lach en een traan, die slechts één doel voor ogen heeft: minder leed door darmkanker, méér gezonde levensjaren!
Dr. Colemont is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland en strijd samen met de vzw Stop Darmkanker al jaren tegen deze sluipmoordenaar. “Als je de vijand niet kent kan je nooit de oorlog winnen, daarom zijn informatie en voorlichting zo belangrijk”.
Om bovenstaande redenen heeft het bestuur van de Landelijke Gilde Zepperen Dr Colemont uitgenodigd. Iedereen is vanharte welkom op deze lezing.
Deelname in de onkosten: 5 euro persoon (er wordt een drankje aangeboden).
Omdat de plaatsten beperkt zijn vragen we tijdig in te schrijven via mail: lg.zepperen@telenet.be of even bellen naar Ivan 011/671038 of Marc 011/689993

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
dr Luc Colemont
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Zepperen
KVLV, ZEPPEREN TE GOAR, TONEELVRIENDEN ZEPPEREN
Meer weten?
Prijs
€ 5,00
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0472 288 361

Meer activiteiten

  • 15 okt

    Geef darmkanker geen kans (aanbod voor senioren)