Daguitstap: Oost-Vlaanderen, het Heuvelland en ?de muur?

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • woensdag 16 mei 2018 07u00 - 20u30
PARKING VOETBALPLEIN VKZEPPEREN SPORTPLEINSTRAAT - SPORTPLEINSTRAAT ZN, 3800 ZEPPEREN
Bezoek aan het Oost-Vlaamse heuvelland, met zijn mooie vergezichten en heuvelachtige parcours rond Oudenaarde. Bezoek aan de Chocolaterie en Likeurstokerij ?De Klok? in Serskamp, ambachtelijke likeuren en delicatessen. Diner in Astene ?Tfermetje?. ?s Middags naar Oudenaarde bezoek aan stadhuis, ?Het Hemelrijck? en de ?Muur? van Geraardsbergen.
Het Oost-Vlaamse heuvelland", met zijn mooie vergezichten en heuvelachtig parcours in de streek rond Oudenaarde. We beginnen met een bezoek aan de Chocolaterie en Likeurstokerij “De Klok” in Serskamp met zijn ambachtelijke likeuren en delicatessen met de smaak van vroeger. Dineren gaan we te Astene in “Tfermetje”. De namiddag brengt ons naar Oudenaarde om te genieten van het prachtige stadhuis om te eindigen in “Het Hemelrijck” op de “Muur” van Geraardsbergen met een koffie en gegeerde mattetaart.

Programma
07.00 Uur: Vertrek te Zepperen. Parking VK Zepperen
08.30 Uur: Koffiestop in baanrestaurant “Groot Bijgaarden”
10.00 uur: Bezoek aan de artisanale likeur- en chocolaterie “De Klok” te Serskamp voor een bedrijfsbezoek met tussendoor een proeverij van het lekkers dat daar wordt gemaakt.
12.30 Uur: 3-gangen Middagmaal in “Tfermetje” te Astene in de omgeving van Deinze (Tomatenroomsoepje – kipfilet met champignonsaus, groenten en frietjes – crème brulée)
14.00 Uur: Koers richting Oudenaarde voor een bezoek aan het stadhuis met zijn prachtige zalen, interieur en wandtapijten. Geleid bezoek (inbegrepen) aan wandtapijtenzaal, volkszaal, schepenzaal, lakenhalle.
16.30 Uur: Vertrek richting Geraardsbergen, de bakermat van de “mattentaart” met bezoek aan de beruchte “Muur” en de Oudenberg met de bedevaartskapel. De verschrikking van menig "Flandrien" tijdens de voorjaarsklassiekers.
Afsluiten doen we op de “Muur” in “Het Hemerijck”met koffie en “MATTETAART”
18.00 uur: Huiswaarts richting Zepperen met een laatste halte aan het baanrestaurant te Leuven voor een sanitaire stop en verpozing.
20.00 – 20.30 uur verwachte thuiskomst.
Prijs : 55 euro / persoon
Bus : ‘De Witte Merel’, fooi, koffie met mattentaart, reisbegeleiding door Guy Loyaerts, bezoek ‘ De Klok’ en 3-gangen middagmaal te Astene
Inschrijven: 011.67.25.83 / 0474.86.25.28 (Polly) of 011.67.10.38 / lg.zepperen@telenet.be (Ivan) vóór 12 april 2018 op rekeningnummer BE46 7351 4500 0436 met vermelding : ‘Voorjaarsreis en je naam’
Je betaling is je inschrijving, eerst even verwittigen op één van bovenstaande nummers of mail!!! 

Praktisch

Vertrek
Parking VKZ zepperen, sportpleinstraat zepperen
Artiest / Spreker / Gids
GIDS: Guy Loyaerts
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Zepperen
KVLV ZEPPEREN
Prijs
€ 55,00
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

011 67 10 38

Meer activiteiten