Zin in Zomer

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 27 augustus 2017 10u00 - 12u00
GUNTHER EN GILIAN VANLEEUW-PEUTMAN - TEREYKENSTRAAT 9, 3800 ZEPPEREN
Kris Van Steenberge & Cara Van der Auwera Esmé Bos & Bart Voet zondag 27 augustus Sint-Truiden (Zepperen) Juwel Fruithof DATUM: zo 27 augustus 2017 LOCATIE: Juwel Fruithof - 3800 Sint-Truiden (Zepperen) UUR: 11:00 BASISPRIJS: € 12 VVK: € 8 Meer info en inschrijven via link: http://www.zininzomer.be/voorstelling/33
Vooraf: vanaf 10u - Juwel Fruithof
In de hangar van het familiebedrijf Juwel Fruithof in Zepperen, vlakbij de serres en de aardbeienvelden, nemen auteur Kris Van Steenberge en interviewer Cara Van der Auwera het podium in.
Centraal staat de alom geloofde roman Woesten, een broeierig familieverhaal / zedenroman / thriller over het ongelukkige huwelijk tussen Elisabeth en Guillaume dat dramatisch zal eindigen, over de totaal verschillende tweelingbroers Valentijn en Nameloos, over lotsbestemming in WOI, één van de donkerste periodes uit onze geschiedenis. Maar ook Kris Van Steenbergens tweede roman, Blindelings, draait rond een ontwricht gezin en past dus perfect in het familiethema van deze “Zin in Zomer”.
Cara Van der Auwera stelt in het ochtendprogramma Espresso op Klara met pit het culturele leven in Vlaanderen voor. Zij leidt deze middag het gesprek tussen de aardbeien.
Tussendoor zullen Esmé Bos (1969) en Bart Voet (1972), haar partner-in-music, ons trakteren op De mooiste wiegeliedjes van hier en elders. Maak kennis met Spaanse, Italiaanse, Turkse, Arabische of Duitse versies van onze slaapliedjes en geniet!

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Kris Van Steenberge & Cara Van der Auwera
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Zepperen
Prijs
€ 12,00
BASISPRIJS: € 12 VVK: € 8
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0472288361

Meer activiteiten